Despre noi

Despre noi

De la cele mai bune prietene, până la partenere de business.

Noi suntem Ana si Oana, doua tinere antreprenoare care se hrănesc zi de zi cu pasiunea lor pentru Fustite cu Luminite.

 

 

Atunci când ne-a venit ideea fustițelor cu luminițe, am simțit imediat energia pe care acest produs îl creează în jurul lui. Nici n-ar avea cum să fie altfel, căci este vorba despre fustițe înfoiate din tulle și luminițe strălucitoare, care te duc cu gândul la povești de basm și te fac să zâmbești, fără să vrei.

Ne-am dat seama că ceea ce livrăm noi este mai mult decat un simplu articol de îmbrăcăminte. Noi livrăm o stare exploziva de bucurie, o dorință nebună de a fi în centrul atenției și de a străluci. Ba chiar și o conexiune cu cei din jur, căci cui nu-i place să poarte ceva la fel cu cea mai bună prietenă, cu fiica, cu mama…sau cu oricine drag ei.

E simplu. Fustițele cu luminițe sunt despre fetițe, adolescente și femei, despre îndrăzneala pe care o avem fiecare dintre noi în inimă, despre dorința de a ne exprima și de a le capta privirile celor din jur. Despre a lăsa reacții de „WOW!” în urma noastră.

Fustițele noastre sunt create manual, chiar de noi. Ne place să credem că fericirea pe care o simțim atunci când facem fustițe se transmite în sufletul celor care le comandă.